Україна стала найнещаснішою країною в Європі.

У новому рейтингу щастя Україна посіла 123 місце, пише UA.NEWS.

Згідно рейтингу, опублікованому в 2020 році, Україну обігнала вже не тільки Росія, але і Білорусь, а найближчими "сусідами" в рейтингу виявилися Намібія(122) і Ліберія(124).

При складанні рейтингу враховую такі показники благополуччя, як:

  • рівень ВВП на душу населення,
  • очікувана тривалість життя,
  • наявність громадянських свобод,
  • почуття безпеки і впевненості в завтрашньому дні, стабільність сімей, гарантії зайнятості,
  • рівень корупції, а також непрямі показники стану суспільства, такі як рівень довіри, великодушність і щедрість.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, значну частину дослідження складають результати опитувань громадської думки жителів різних країн про те, наскільки щасливими вони себе почувають, які проводить Міжнародний дослідницький центр Геллапа (Gallup International), що пропонують респондентам в кожній країні оцінити своє відчуття щастя за спеціальною шкалою.

Нагадаємо, соціальній мережі Facebook поширюється повідомлення, в якому за допомогою аналізу місця України у світовій економіці робиться висновок про те, що країна має високий рівень економічного розвитку ніж той, про який можна подумати виходячи з життя пересічного українця.

Київ, скріншот з відео
Київ, скріншот з відео

У публікації наводяться приклади, які ілюструють, що Україна має багаті поклади корисних копалин, потужний Агропромисловий комплекс і величезний людський капітал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Як відрізняються доходи і ціни в Україні та Європі: ви будете здивовані

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківська вчителька потрапила в топ-50 кращих педагогів країни-розумниця, красуня і друга мама для малюків

Також «Знай.иа " писав, що Дніпро потрапив до британського топ-5 міст, найпривабливіших для бізнесу- " подає надії"