Сьогодні вранці, 19 серпня, патрульні затримали чоловіка, який здійснив прицільний постріл в їх автомобіль. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

"Сьогодні вранці патрульні їхали повз зупинку "Смілянська" у Солом'янському районі. Раптово до дороги підійшов чоловік і здійснив прицільний постріл по службовому автомобілю патрульних", - заявляють у відомстві.

Патрульні затримали 44-річного чоловіка, у нього вилучили зброю та блокнот з "підозрілими контактами".

Йому викликали швидку, оскільки його поведінка здалася поліцейським дивною.

Нагадаємо, що у Львові сталася незвичайна НП, городянин з вікна авто махав іграшковим автоматом чим не на жарт налякав очевидців.

Так, стало відомо, що в понеділок 17 серпня близько 18 години у Львові ввели оперативний план "Перехоплення". Всі львівські екіпажі отримали орієнтування на пошук автомобіля "Mitsubishi Galant", пасажир якого, за словами очевидців, демонстрував через вікно предмет схожий на автомат.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Про чоловіка з автоматом повідомили очевидці та надали правоохоронцям відео інциденту. Також вони повідомили, що чоловік на авто рухається в напрямку вулиці Варшавської. Приблизно через 10 хвилин, екіпаж 1-го батальйону виявив транспортний засіб на перехресті вулиць Замарстинівська–Татарська. Патрульні дали вказівку водієві зупинитися.

Під час поверхневої перевірки в автомобілі виявили іграшковий предмет схожий на автомат. При цьому чоловік сказав, що просто пожартував. Поліцейські виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння. Йому запропонували пройти перевірку в медичному закладі. Тест позитивний - 23-річний водій під дією марихуани.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що На Закарпатті в таксі спіймали гастролера з Африки - бігав без паспорта три роки

Також портал "Знай.ua" писав, що Пекельна аварія поставила на вуха Бердянськ, легковик догори дригом - "склеїлися" на перехресті

Також портал "Знай.ua" писав, що У Хмельницькому патрульні стягнули нервового чоловіка з даху висотки: "стрибаю!"