У Києві планують суттєво підвищити вартість проїзду у маршрутних таксі. Про це повідомили в асоціації перевізників Київської області.

За словами очільника асоціації, Ігоря Моісєєнка, до таких дій перевізники готові вдатися через збитки, яких вони зазнали під час введення у столиці жорстких карантинних обмежень навесні та влітку цього року.

В асоціації стверджують, що орієнтовна вартість проїзду має скласти 10 гривень з пасажира.

При цьому Моісєєнко додав, що столична влада жодним чином не регулює вартість проїзду в маршрутних таксі та не компенсує перевізникам завдані карантином збитки.

Натомість про свої наміри перевізники мають повідомити столичне керівництво заздалегідь.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що стало відомо про те, що в Запоріжжі маршрутник не випускав пасажира з автобуса з абсурдної причини

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові пасажири трамвая влаштували сварку з кондуктором, справа дійшла до бійки і навіть травм.

Також, "Знай.uа" писав, що у центрі Дніпра водій легкового автомобіля накинувся на чоловіка з перцевим балончиком і битою за те, що той переводив бабусю через дорогу в недозволеному місці.