У Києві посеред вулиці раптово з'явився унітаз. Таке архітектурне ноу-хау не могло не привернути увагу городян. Пост з відповідним фото опублікували у спільноті "Оболонський район м.Києва" у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що "мала архітектурна форма" з'явилася на вулиці Героїв Дніпра. Унітаз помітили перехожі, які не очікували побачити посеред столичної вулиці щось подібне.

"Нічого незвичайного, просто унітаз на зупинці Героїв Дніпра. Ну ось як!?",- задається питанням автор повідомлення.

Не зрозуміло, хто, коли і навіщо виніс цей предмет на пішохідну доріжку, проте городян факт присутності унітазу вельми потішив.

Фото: «Оболонський район м. Києва»
Фото: «Оболонський район м. Києва»

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кабінка прозора?", "Ну, не під деревом ж нужду справляти, справді!", "Це інсталяція. Може, ще хто-небудь і перфоманс влаштує. Не розумієте ви мистецтво!", "Я в тому районі непоганий бойлер собі знайшов, так що нічого дивного», - сміються кияни.

"Це одне з досягнень мера - і то тільки перед виборами!", "Ну, це щоб не скаржилися, що громадських туалетів не вистачає!",- припускають в пабліку.

"Це не прикол, це чувак його продає. Тому що я сьогодні його бачив, в ньому папірець: продам 500 грн», - розповів один з коментаторів.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі після зливи пішов під воду нещодавно відремонтований парк. Люди зняли, як доріжки і навіть біотулети попливли в болоті.

Також Знай повідомляв, що в одному з тернопільських парків проводять заняття для пенсіонерів.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові поставили клумбу у вигляді унітазу.