У Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що у вікні багатоповерхівки стояв чоловік. Зняти його з вікна і запобігти спробі самогубства вдалося патрульним поліцейським. Їм повідомили про неосудного чоловіка, який знаходиться на небезпечній висоті з явним наміром стрибнути вниз.

Прибувши на місце виклику, правоохоронці вступили в розмову з 34-річним чоловіком, готовим вчинити страшний вчинок. Поки один патрульний намагався відвернути його, другий різко схопив чоловіка і затягнув у квартиру.

Пізніше потенційного самогубцю цілим і неушкодженим передали медикам швидкої допомоги.

У Києві патрульні зупинили чоловіка за крок до самогубства Нещодавно ми розповідали про врятоване життя хмельницькими патрульними, а вже сьогодні ділимося ще однією історією, але вже від поліцейських з Києва. Патрульні Віталій Задорожній та Сергій Петрик обслуговували вчора Дарницький район, коли отримали виклик на вулицю Стрібнокільську. Про чоловіка, який стоїть у вікні багатоповерхівки й, очевидно, має намір вчинити самогубство поліцію повідомили очевидці. Час пішов на хвилини – інспектори миттєво прибули на виклик. Вони діяли чітко та злагоджено, як і вимагала ситуація. Віталій піднявся на сьомий поверх та розмовляв з чоловіком, всіляко привертаючи його увагу, тоді як Сергій підбіг до громадянина та одним рухом затягнув його назад до квартири. Потім 34-річного чоловіка передали медикам. Дякуємо небайдужим за своєчасний виклик та патрульним за професіоналізм і врятоване життя. Патрульна поліція — на варті вашої безпеки 24/7. Патрульна поліція Києва

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 19 augustus 2020

«На жаль, таких випадків дуже багато. Причому частіше люди дійсно просто намагаються привернути увагу, ніж накласти на себе руки. Дуже шкода, що в Україні не особливо розвинені безкоштовні Психологічні служби, а нормального психолога люди не можуть собі дозволити фінансово, та й багатьом просто соромно звернутися за допомогою (ну або до психіатра і приймати антидепресанти)», - зазначають у коментарях до повідомлення українці.