В Оболонському районі столиці невстановлені особи облили автомобіль кислотою. Про це повідомив користувач "Мінський масив. ОСН".

Автомобіль був залишений власником між будинками на Мінському проспекті.

"У ніч з п'ятниці 14.08 на суботу 15.08 між будинками 8а і 10а по Мінському проспекту облили кислотою/змивом чорний Форд Фьюжн.

Може, хтось в цей час курив на балконі або гуляв з собакою і помітив, як висадився десант з каністрою?) Ну або камера у кого-то дивиться в ту сторону, що взагалі вже з розряду чудес.)

Будемо вдячні за будь-яку інформацію.",- звернувся з проханням користувач Біс ні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала підозрюваного в організації підпалу автомобіля журналістки "Радіо Свобода" у Львові Галини Терещук.

Як повідомляти на сайті спецслужби, йдеться про колишнього майора поліції Михайла чердака

"Служба безпеки України викрила у Львові колишнього працівника Національної поліції, який за версією слідства, у січні цього року організував підпал автомобіля журналістки "Радіо Свобода". Оперативники спецслужби встановили місцезнаходження та на виконання рішення слідчого судді затримали зловмисника", - йдеться у повідомленні.

Прокурор Львівської області Ірина Діденко повідомила, що затриманий 43-річний старший оперуповноважений кримінальної поліції Франківського відділу, за версією слідства, у змові із замовником підшукав виконавця, дав йому завдання, а після цього передав грошові кошти за виконану роботу. Підозру йому підготували ще 11 лютого, але він переховувався, його оголосили в розшук.

Раніше портал "Знай.ua" писав Штраф заплатять самі собі: копи влаштували Uber зі службового авто

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром горе-квартирантка розгромила квартиру і по-тихому змилася - господиня обімліла від жаху

Також портал "Знай.ua" писав, що Незвичайне ДТП відправило дівчину на скутері у зливну яму, відео