Стало відомо про те, що дочка Скрябіна відкрила заклади в Києві в день народження батька. У чому буде його особливість.

Таким чином, повідомляється, що дочка Андрія Кузьменка, Марія Барбара вирішила відкрити в столиці заклад разом з чоловіком Віктором Туром. При цьому, зробила вона це в особливу дату. 17 серпня, коли Скрябіну могло виповнитися 52 роки.

Про це розповів український співак «Дзідзьо» на своїй сторінці в одній із соціальних мереж. Артист опублікував знімок, на якому він разом з дочкою Скрябіна, її чоловіком, дружиною Андрія Кузьменка Світланою Бабійчук.

"У день народження Кузьми його дочка Барбара і зять Віктор відкрили неймовірно теплий і атмосферний заклад "Львівські круасани" в Києві. Господарі і я запрошуємо всіх в "місце щасливих людей", - написав Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На відкритті була величезна кількість людей, друзів Скрябіна. Серед них була Руслана, Ріапобой, і соліст групи Green GreyDiezel.

Вони залишили на стіні будівлі в кафе свої автографи, а також популярні цитати артиста.

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року Андрій Кузьменко розбився в автокатастрофі, коли повертався з концерту в Кривому Розі. Щорічно в день його смерті і народження українці згадують музиканта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Наталя Могилевська трепетно привітала покійного Кузьму Скрябіна з днем народження: "завжди був набагато...".

Як повідомляв Знай.иа, красуня-дочка Скрябіна виросла і стала справжньою леді: як живе сім'я легендарного " Кузьми".

Знай.иа писав, "Справа про захоплення влади": НАБУ розшукує шістьох суддів з Вовком на чолі.