СТало відомо про те, що в будинку Януковича на Оболонській набережній почалися будівельні роботи. Що відбувається?

Таким чином, повідомляється, що в елітному містечку на Оболонській набережній почалося велике будівництво. Будинок, який приписують Віктору Януковичу почали реконструювати.

Журналісти розвідали, що триповерховий особняк, площа якого становить близько 1045 квадратних метрів, може стати незабаром посольством.

У мерії підтвердили, що компанія-власник Не так давно звернулася за дозволом на будівельні роботи.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Компанія-власник будинку на Оболонській набережній, 33, ще минулого року звернулася до Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю КМДА за дозволом на будівельні роботи.

Житловий будинок за проектом перетвориться в адміністративно-побутову будівлю. При перекладі потрібен дозвіл, який затверджує департамент. Компанії було відмовлено в отриманні Дозволу через невідповідність поданих документів законодавству.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Володимира Зеленського хочуть змусити призначити п'ятого президента на важливу посаду.

Як повідомляв портал Знай.иа, Юлія Тимошенко прирівняла Зеленського до Порошенка.

Також портал Знай.иа писав, що українцям показали зарплати депутатів, голів фракцій і груп у Верховній Раді за липень.