Про це він сказав у своєму відео зверненні під час відвідування аграрної виставки в Києві.

«У нас 70% земель уже належить агробаронам. А обробляють нашу землю всього лише 30% маленьких самостійних фермерів. І, не дивлячись, на те, що виділяється 4,5 млрд грн., малим фермерам нічого не дістається, тому що ці гроші «розпилюють» агробарони, - заявив Андрій Пальчевський.

Підприємець також зазначив, що в Україні потрібно готувати високопрофесійних фермерів, які розбираються в сучасних технологіях.

«Фермером повинна бути людина, яка вміє читати технологічні ланцюги, знає, як використовувати сучасну техніку. Через 20 років по полях їздитимуть дрони у всьому світі, а поруч будуть сидіти люди, які вміють ними керувати. І ось таких управлінців нам треба готувати», - сказав Пальчевський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила «Перемога Пальчевського», лідером якої є Андрій Пальчевський. Згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.