У мерію звернулися з ініціативою прибрати рейки з Контрактової площі, вулиць Глибочицька і Дмитрівська.

Відповідний петиція зареєстрована на сайті Київської міської ради.

"На правому березi треба вдосконалити маршрут швидкiсного трамваю 1 i 3.

Трамвай 14 зробити кiнцеву на мiсцi Лук'янiвського ринку а другу кiнцеву розширивши проспект Вiдрадний до вул Симiренка i продливши рельси до кiнцевоi 1-го i таким чином об'еднати 14-й в Борщагiвське депо.

А з Подола, Глибочицькоi, Дмитрiвськоi треба рельси прибрати i замiниьт цi трамваi на автобусний маршрут а з часом на електробуси як роблять у Москвi.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Куренiвське депо має обслуговувати трамваi вiд м. Тараса Шевченка на Оболонь через Куренiвку i вул. Автозаводську i можна зберегти маршрут вiд м. Тараса Шевченка до Пущi.

Проклпдати новi рельси по Жилянськiй i Саксаганського для запуску по цим вулицям до м. Палац Спорту не можна допустити. А кiнцеву швидкiстного бiля жд вокзалу треба зробити "для людей" i зробити естакаду i розворотне кiльце бiля Макдональса. Так пересадка з шв. трамвая на м. Вокзальна буде займати 5 хвилин замiсть 20 - 25. А це важливо для людей i набагато зручнiше.", - йдеться в петиції.

Нагадаємо, щоб петиція була розглянута Київрадою, вона повинна набрати 10 000 голосів за 90 днів.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що МВС ускладнить українцям ввезення авто з-за кордону: ціни зростуть на 20-30%

Також портал «Знай.uа» писав, що Від Зеленського вимагають повернути паспорти-книжечки: "Порушення конституційних прав"

Також портал «Знай.uа» писав Не парк, а кладовище: тернополян не на жарт налякали клумби-надгробки