Стало відомо про те, що в Києві, в районі іподрому сильна пожежа. У чому ж причина.

Таким чином, повідомляється, що ДСНС вже прибули на місце для того, щоб боротися з пожежею. Поки що це вся інформація стосовно цієї пожежі, яка є в мережі.

#Киев. #Пожар. #Ипподром. Сейчас.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 17 augustus 2020

Чи є постраждалі, і що послужило причиною - в поліції повідомлять пізніше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На Ипподроме что-то серьезно горит. Едкий дым видно с разных точек Киева. Информация уточняется. Пока знаем только, что бойцы ГСЧС уже выехали.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 17 augustus 2020

Варто відзначити, що в суботу, 15 серпня, поруч з тією ж станцією метрополітену «Іподром» прогримів вибух, після чого піднявся стовп диму.

Про інцидент повідомили на Facebook dtp.kiev.ua.

Серьезный пожар в Киеве на Теремках По предварительной информации, на ледовом стадионе произошел взрыв, после чего...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 15 augustus 2020

"Серйозна пожежа в Києві на Теремках. За попередньою інформацією, на льодовому стадіоні стався вибух, після чого повалив густий чорний дим", - йдеться в повідомленні.

У соцмережі показали фото з місця НП. На кадрах видно клуби диму, але відкритого полум'я немає.

Варто відзначити, Знай писав, що у Чернівцях розгорілася велика пожежа у житловому будинку. З вогнем боролися пожежники, а одна з блогерш зняла відео на тлі палаючої квартири. Вона не просто записала відео з коментарем, а станцювала танець між двох пожежних машин. За нею видно, як пожежники гасять вогонь. Це відео викликало хвилю невдоволення в мережі.

Також Знай писав, що рятувальники не тільки борються з вогнем, а й рятують людей з тварин зі складних ситуацій. Так у Дніпрі кошеня провалилося в 1,5 метрову яму і не могло вибратися звідти. Жителі Дніпра повідомили рятувальникам, що тварина провалилася в глибокий люк і не може самостійно вибратися. Рятувальники з допомогу обладнання дістали кошеня з ями.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові юні вандали "пограли" з сірниками і спалили машину " заради приколу".