У Києві, поблизу Залізничного вокзалу, активістами були затримані банда осіб ромської національності, які, як стверджують, грабували перехожих у підземному переході на очах у свідків. Однак цигани побігли переховуватися до відділку поліції, розташованого неподалік, зазначають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

На опублікованому відео – роми та поліцейські, які вимагають, щоб активісти залишили їх у спокої. Один із поліцейських розпорошує в обличчя авторові допису сльозогінний газ із балончика.

«Впіймали грабіжників, нас затримують», - написав під відео чоловік.

Впіймали грабіжників, нас затримують

Geplaatst door Сергій Бондар op Zaterdag 15 augustus 2020

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Ти маєш право їх знімати, якщо що», «Кришувальники всякого непотрібу, це вже давно ясно. Діляться, видать, з тою борзотою галімою, от вони і захищають їх грудьми. Розігнати вже давно пора ту бридоту що в погонах ментовських, кришують всяку заразу», - коментують ситуацію кияни.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 15 augustus 2020

«Думаю, що з понеділка цих ментів викинуть», «Ппц, звичайно. Особливо малий напівкоп», - додають інші.

Врешті-решт автора відео затримали та забрали до відділку поліції.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа, четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.