Молода киянка, яка перенесла захворювання коронавірусом, виявила з усебя несподівані наслідки недуги. Про це вона розповіла в інтерв'ю ТСН.

За словами 32-річної Олександри, вона перехворіла коронавірусом в березні. В її випадку вірус відбився на роботі нервової системи – їй складно керувати автомобілем, почалися проблеми з короткостроковою пам'яттю і орієнтацією в просторі.

Олександра згадує, що все починалося з пневмонії - коли їй стало гірше, її госпіталізували і провели тест на коронавірус, який виявився позитивним.

При цьому вдома у жінки залишилися чоловік і двоє дітей, яких медики запевнили, що тестування їм не потрібно.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після виписки з лікарні жінка почала помічати, що з'явилася постійна втома. Їй поставили діагноз "енцефалопатія" - як результат коронавірусу. Лікарі призначили відповідне лікування, але почали проявлятися сіптоми, що нагадують стан після інсульту. Крім того, виник невроз, з яким довелося звертатися до психолога.

На тлі всього цього активізувалися хронічні хвороби, які тепер вимагають більш ретельного лікування.

За словами кандидата медичних наук, лікаря-невролога інфекційного відділення Волинської обласної інфекційної лікарні Наталії Бобрик, всі перераховані ускладнення при коронавірусі цілком реальні: медики ще не знають, як саме і на що впливає новий вірус, але вже ясно, що він «б'є» не тільки по легенях, але і по всьому організму в цілому.

Нагадавши, Україна оновила Червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавірусу.