У Києві психологи зайнялися навчанням поліцейських правилам зняття стресу. Їм видали фарби, олівці, пластилін і яскравий пісок. Ці предмети необхідні для арт-терапії. Поки прийоми відпрацювали на керівниках підрозділів. Про подробиці заходу розповіли в управлінні Нацполіції.

Психологи розповіли, що мета заходу - ознайомлення правоохоронців з психологічними методами та прийомами зняття стресу за допомогою арт-терапевтичних технік. У даному заході брали участь заступники начальника главку, начальники районних управлінь, командири полків, річкової поліції, батальйону конвойної служби та метрополітену.

Психологи показали і розповіли, навіщо потрібна арт-терапія і видали реквізит. Начальник відділу психологічного забезпечення ГУ Нацполіції Києва Денис Романенко розповів, що це тільки пробні заняття. Подібні заходи планується проводити з усіма правоохоронцями у всіх підрозділах.

Нагадавши, Знай писав, що під Хмельницьким поліцейські довели розслідування про розстріл лебедів до кінця. Правоохоронці з'ясували, хто зробив фатальний постріл в горду і красиву птицю. Ним виявився 42-річний житель Хмельницького. Поліцейські склали на нього адміністративний протокол за ч.2 ст. 85 КУпАП ("Порушення правил використання об'єктів тваринного світу"), який зараз направлений до суду.

Також Знай повідомляв, що поліцейські врятували жінку, у якої стався інсульт. У Києві поліцейські вночі 12 серпня отримали виклик про те, що у жінки стався інсульт і вона опинилася в квартирі без допомоги. Їм довелося залізти в квартиру через вікно або балкон і впустити медиків. Також вони залучили рятувальників, так як вони не могли відкрити двері.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Запоріжжі затримали шкуродера, який викинув собаку з вікна. Його справу передали до суду.