У Києві чоловік перетворив власне житло на смітник. Дружина "збирача" не витримала кошмару і погодилася з вимогами сусідів ліквідувати звалище в житловому приміщенні. Про це розповіли в столичній поліції.

Як повідомляється, мова йде про квартиру, розташовану в одній з висоток на вулиці Васильківській. До правоохоронців звернулися місцеві жителі, що втомилися терпіти сморід і бруд від однієї з квартир, господар якої промишляв збиранням сміття на навколишніх смітниках.

За словами обурених людей, в квартирі вже встигли завестися щури, таргани та інші шкідники. Вся ця "живність" розповзається по сусідніх оселях. Крім того, сміття на спеці почало розкладатися, через що приміщення наповнив специфічний запах гнилі.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Поліцейські спробували поспілкуватися з власником житла, але він на той момент перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Тоді дільничний поліцейський звернувся за допомогою до дружини любителя сміття - та погодилася, що "хобі" її чоловіка сильно шкодить сусідам і дала згоду на вивезення відходів з квартири.

Отримавши дозвіл власниці, поліцейські разом з комунальними службами потрапили в квартиру і ліквідували звалище.

Нагадаємо, що у Львові посеред вулиці виявили десятки мертвих голубів.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині діти, на колінах, схилили голови та подякували ремонтникам, які зробили дорогу.

Також Знай.uа писав, що на Закарпатті накопичується 300 тонн сміття на рік, зараз легальні полігони в області на 90% заповнені.