В одному з парків Києва очевидці зняли на відео матір, що вигулює свою дитину на повідку.

Відео з'явилося на Телеграм-каналі "Х**вий Київ".

Дівчинці приблизно 1,5-2 роки. На спині у неї закріплений поводок, на якому водить її мама. При цьому крихітка виглядає здоровою і бігає досить швидко.

"Поводок? Це ж дитина, а не собака, що відбувається з цим світом? P. S. в принципі, наручники б теж не завадили, з метою безпеки" - написав автор під відео.

Дитина виглядає активною і життєрадісною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як з собакою"," ось так матінка турботлива", " чому без намордника?"- обурилися користувачі в мережі.

Нагадаємо, в Мелітополі надто пильна бабуся вирішила убезпечити купання свого онука в морі, прив'язавши його на повідок.

Кмітлива Бабуся в Мелітополі придумала оригінальний спосіб, як убезпечити чадо – вона обв'язало його навколо пояса мотузкою, контролюючи при цьому глибину. При цьому, якщо малюка накриє хвилею, вона без проблем зможе його витягнути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Суворі запорізькі діти вигуляли лисицю на повідку - замість собаки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мавпа на міні-мотоциклі викрала маленьку дитину

Також «Знай.иа " писав, що Бабуся запрягла дитину в поводок і показала, як зароджується "русский мир" - кадри не для людей зі слабкими нервами