Колишня зірка української естради Іво Бобул приєднався до передвиборної кампанії і написав звернення до мера Києва Віталія Кличка з купою грубих граматичних помилок.

Відповідний пост з'явився на сторінці у Фейсбуці артиста., пише ТСН.

Текст звернення народного артиста настільки безграмотний, що користувачі жартома припустили, що сторінку Іво Бобула веде його малолітній онук.

Іво Бобул, наприклад, назвав киян " Кіяни" , закликав "вирішувати проблеми міста не за рахунок вирубки лісових масивів, пенсіонерів і хворих діточок, а також заявив про "нікім не заангажовану думку" і агітував за Олександра Попова. "Я хочу вірити, що ми разом зробимо правильний вибір! А то все так Дістало, дуже хочеться бачити Київ потужною столицею великої країни Україна!!!" ,- підсумував Іво Бобул.


Користувачі мережі буквально вибухнули іронічними коментарями: "Віталій Кличко, припиніть вже вирубувати пенсіонерів, Ви там зовсім ...?", "Іво, правопису повчіться трохи, а потім радьте))", "славетний Київ? А в кінці творця накрило капслоком"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Люди, зокрема, вказували на численні орфографічні, пунктуаційні та стилістичні помилки, згадували Бобулу політичне минуле Попова і жартували з агітаційного пафосу повідомлення: «Це першоквітневий жарт?) Це ви про того Попова, який був гауляйтером Києва при Януковичі і якого зараз підтримує промосковська п'ята колона з опзж?)» «Кіяни і кравасісі» «Розкажить всім у Чернівцях що у КиЄві вирубуванням пенсіонерів та хворих діточок Кличко не займається))))».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Іво Бобул кардинально змінив імідж і почав сумувати за руками українців- " моє серце с..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Притула отримав "стусана" від колег за крісло мера, прокинувся навіть чоловік Повалій: "досить шоуменів при владі"

Також «Знай.иа " писав, що На виборах мера Києва може змінитися лідер