У Києві засудили чоловіка за розбійний напад на станції "Київ - Пасажирський" до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

"За участі прокурора Київської місцевої прокуратури № 9 Солом’янським районним судом міста Києва оголошено обвинувальний вирок 44-річному громадянину за напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із застосуванням насильства, що є небезпечним для здоров’я",- написано у повідомленні.

По даним слідства, обвинувачений вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. А в цей раз на території Центрального залізничного вокзалу станції Київ-Пасажирський вчинив розбійний напад на продавця кіоску, завдавши йому ножем наскрізну колото-різану рану обличчя. Поранений чоловік чинив супротив та не дав розбійнику заволодіти коштами з каси. Тодізлочинець схопив мобільний телефон потерпілого та втік з місця події.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав частково.

Чоловіка визнали винним в інкримінованому злочині та призначили покарання у виді 10 років позбавлення волі із конфіскацією всього належного йому майна.

Чоловік наразі перебуває під вартою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом два брати по-звірячому порішили односельця - кинули гнити в соняшниках

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Хмельницьким озвірілий Ромео до смерті забив незговірливу Джульєтту - "Відмовила в інтимі"

Також «Знай.uа» писав, що П'яна хмельниччанка всадила ніж у юного товариша по чарці - трохи посварилися