Про це на своєму Facebook написав народний депутат Гео Лєрос, опублікувавши відповідь Офісу генпрокурора на його запит у цій справі.

Сергій Притула - офіційна сторінка змагатиметься за крісло міського голови Києва, заявивши, що кожного року столичний...

Geplaatst door Geo Leros op Woensdag 12 augustus 2020

“Можна ознайомитись з листом ГПУ, який я приєдную до посту.

Більш того, це ж не ураган або вибух селітри знищують столицю, у цих процесів є бенефіціари, це конкретні призвіща. Мій запит був стосовно розслідувань діяльності компаній «смотрящего» за Києвом Дениса Комарницького та його партнера Тищенко, які під дахом Кличка діють у корупційній змові. Справи розслідують по різним епізодам НАБУ, Нацполіція, СБУ та ДФС”, - повідомив Лєрос.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Народний обранець навів документальні приклади таких розслідувань, та назвав найбільш значущі з них.

“Так, НАБУ розслідує провадження щодо розкрадання бюджетних коштів КП “Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд» у змові з фірмою Комарницкого-Тищенко “Еко-Буд-Трейд”. СБУ розслідує справу по факту створення посадовими особами КМДА злочинної схеми по присвоєнню бюджетних коштів комунальних підприємств. Окрім цього, СБУ займаєтьсяі справою щодо зловживання комунальним підприємством “Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд” та ТОВ “Еко-Буд-Трейд” для присвоєння бюджетних коштів при реконструкції Окружної дороги в місті Києві”, - зазначив парламентар.

За його словами, Нацполіція також розслідує крадіжку бюджетних коштів КП “Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд”.

“Крім того поліція розслідує обставини розграбування бюджетних коштів при реконструкції Окружної та будівництві Подільського мосту. Це та сама компанія Комарницького-Тищенко. Також, в поліції розслідують злочини компаній «смотрящего» Комарницкого: “Варда Спецбуд Монтаж”, “Дельта Плюс”, “Прованс” по факту присвоєння бюджетних коштів. Розслідують і злочинну діяльність компанії “Мостобуд”, повязану з Комарницким та Тищенком. Раніше ця компанія грабувала на будівництві Подільського Мосту, а тепер на незаконному намиві піску в Голосіївському районі”, - нагадав нардеп.

Він наголосив, що роками із столиці крали не мільйони, а мільярди, і міський голова не міг про це не знати.

“Тому це все відбувається у змові. Злочинно освоюють не тільки бюджет, а й крадуть київську землю, майно, а також злочинною халатністю доводять столицю до колапсу. Це справжня мафія і єдиними кандидатом від влади є Кличко, якому подарували технічного кандидата від СН. Треба називати речі своїми іменами, у тому числі розуміти, що це не змагання, а можливість вирвати місто з рук бандитів”, - резюмував Гео Лєрос.