У Києві маршрутник побився з пасажиром прямо в салоні маршрутки. Про це розповіли на сторінці "Київ Оперативний" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Києві, в маршрутці №6 між водієм і пасажиром стався конфлікт. Чоловіки не стали довго обговорювати ситуацію і вирішили відразу ж розібратися "по-пацанськи".

Читайте Знай в Google News!

При цьому, вони не стали думати над вибором місця проведення "поєдинку" і зробили це прямо в салоні маршрутки, яка була заповнена іншими пасажирами.

"У маршрутному таксі #6к що то не поділили водій і пасажир. Добре хоч не стрілялися " - написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

публікація Київ Оперативний: Facebook

До повідомлення також додали відео, на якому можна побачити, як між маршрутником і пасажиром відбувається бійка. Чоловіки тримають один одного в захопленні і штовхають по всьому салону.

бійка в маршрутці, кадр з відео: Facebook Київ Оперативний

За тим, що відбувається спостерігають пасажири, які просять випустити їх з салону і погрожують викликати співробітників поліції.

Про причини конфлікту і чим він закінчився інформації не повідомляли.

В маршрутном такси #6К что то не поделили водитель и пассажир. Хорошо хоть не стрелялись🤭

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 12 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стало відомо про те, що в Запоріжжі маршрутник не випускав пасажира з автобуса з абсурдної причини

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові пасажири трамвая влаштували сварку з кондуктором, справа дійшла до бійки і навіть травм.

Також, "Знай.uа" писав, що у центрі Дніпра водій легкового автомобіля накинувся на чоловіка з перцевим балончиком і битою за те, що той переводив бабусю через дорогу в недозволеному місці.