У Києві на Троєщині біля ТРЦ "Район" водій залишив свого пса в Mercedes на стоянці, а сам пішов у справах.

Про це повідомили очевидці на сторінці dtp.kiev.ua у Фейсбук.

Повідомляється, що пес часто дихає, є ознаки перегріву. Автор знімка просить власника автомобіля негайно повернутися до авто.

"У Києві на Троєщині біля трц Район водій Мерседес залишив на спеці в авто собаку. Пес часто дихає, є ознаки перегріву, дуже просимо негайно повернутися до авто!",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Користувачі Мережі запропонували автору поста викликати патрульних і в їх присутності бити скло, щоб врятувати тварину:

"У таких випадках викликається поліція, вони звільняють собаку з авто, Поки та не здохла від спеки. А господаря карають мінімум штрафом. Заплативши за вибите вікно і штраф-більше ніколи не залишить тварину в авто", Байдужість людей вбиває! Поки ви постите фоточки в Фейсбуці тварина вмирає! ДІЙТЕ РАЗ ВЖЕ ВИЯВИЛИСЯ ОЧЕВИДЦЕМ", " Так поліцію викликайте!!! Бийте скло!!! Штраф!!! І нехай урок буде!!!".

А деякі коментатори були впевнені в тому, що з собокою все добре і взагалі в машині включений кондиціонер:
" Якщо даигатель залишив заведеним, значить в салоні не жарко, кондей включений. Пікінеси дихають часто через особливості породи, будова морди. Потрібно переконатися спочатку, що собака в небезпеці, а вже потім вживати заходів"," Якщо, собакін, сам заліз на торпеду (під сонечко) йому-швидше холодно.. чим жарко".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром шкуродери за бубликом збили дитину і залишили гинути: "батьки, знайдіться!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі господар-шкуродер закрив собаку в крематорії на колесах-бідна хаскі

Також «Знай.иа " писав, що Прив'язав собаку до машини і тягнув за собою: поліція відкрила кримінальну справу проти чиновника-шкуродера