Стало відомо про історію, яка сталася не так давно з самотньою пенсіонеркою. Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний".

Таким чином, повідомляється, що самотньо пенсіонерці, яка практично 83 роки подзвонили на домашній номер.

Хочемо розповісти вам жахливу історію, яка сталась минулої п’ятниці 07.08.2020р із нашою знайомою. Одинокій пенсіонерці,...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 10 augustus 2020

Представилися начальником Управління праці та соціального захисту населення. Пенсіонерка стоїть там на обліку, і отримує різноманітну допомогу від них, саме тому, даний дзвінок не викликав абсолютно ніяких підозр.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пенсіонерці повідомили, що зараз в Україні збираються міняти пенсійні посвідчення. Також, їй розповіли, що зараз в уряді збираються навести порядок, і поміняють грошові купюри на нові.

Почався допит, яка саме сума є у жінки на руках

І так, як жінка пенсійного віку, вони із задоволенням надішлють зараз двох своїх співробітників для даного обміну. Вона, як «начальник соцзахисту», допомагає з обміном, щоб пенсіонерам не доводилося стояти в чергах в банках.
Не минуло й 10 хвилин, як у двері вже дзвонили «співробітники Управління праці та соціального захисту населення». Дві жінки середнього зросту, на вигляд приблизно 40-45 років. Одна чорнява з карими очима, інша - блондинка з сірими очима (Українка). В руках вони тримали папери і чорну велику шкіряну жіночу сумку в якій лежали гроші для обміну».

Грошей там було практично 100 тисяч гривень. Шахрайки віддали на обмін пакет з грошима, і як виявилося пізніше, це просто були Сувенірні гроші.

У підсумку, Після того, як жінка це помітила, вона відразу ж викликала поліцію, однак, знайти когось буде вкрай складно.

Після цього у жінки стався серцевий напад.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Розкрито нечувані деталі про вибухівку з Бейрута-звідки її привезли і навіщо

Також портал " Знай.ІА " писав У Львові спалахнув газовий трубопровід, що могло розбомбити підлогу міста