У Києві загорівся автомобіль кросовер Tesla Model X, який належить колишньому керівнику офісу президента України Андрію Богдану.

Про це Obozrevatel розповіли джерела в правоохоронних органах. Займання сталося у ніч на 11 серпня близько третьої години. Його ліквідували через кілька хвилин.

Tesla Андрія Богдана, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"
Tesla Андрія Богдана, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"

За словами співрозмовників, постраждалих під час інциденту немає. Водночас транспортний засіб пошкоджено вогнем. Причини надзвичайної події встановлюються.

Варто зазначити, що раніше кросовер Tesla Model X помітили припаркованим в центрі Києва прямо поперек дороги, через що автомобіль перекрив майже півтори смуги шляху.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У той же час, чому машину залишили таким незрозумілим чином, невідомо, але, очевидно, що вона створила безліч незручностей іншим автомобілістам.

Tesla Андрія Богдана, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"
Tesla Андрія Богдана, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"

Як відомо, у колишнього глави офісу президента дійсно є електричний кросовер Tesla Model X, його він купив ще в 2016 році.

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Незважаючи на свою величезну популярність, авто Tesla не ідеальні. За останні кілька років виникли деякі проблеми з якістю збірки, проблеми з якістю фарби і деякі спори, пов'язані з автопілотом. Але цей останній потенційний дефект досить турбує.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Tesla скасувала випуск "бюджетного" електрокара Model Y, Маск назвав причину. Tesla скасовує виробництво найдешевшої версії електрокара Model Y, оскільки Ілон Маск вважає, що дальність ходу занадто мала, але автовиробник все ще планує більш дешеву версію “через кілька місяців”.

Також "Знай.ua" писав, що Tesla S протаранила поліцейський автомобіль, винуватець ДТП перекинув провину на автопілот.