У Києві встановлять п'ять громадських туалетів на суму 9,295 мільйона гривень. Відповідний договір уклало КП "Київводфонд"з ТОВ "Сервіс столиця Інновейшн".

Інформація про укладення договору опублікована на сайті держзакупівель Prozorro, пише "Сегодня".

Два туалети встановлять у серпні, а наступні три – по одному у вересні, жовтні та грудні. Всі вбиральні будуть оснащені системою автоматичної подачі туалетного паперу, мила і води для миття рук, безконтактної сушаркою для рук, вентиляцією і підігрівом повітря. Також буде встановлено кнопку виклику допомоги, можливість відкриття дверей в автоматичному і ручному режимі, таймер максимального користування туалетом в межах 15 хвилин, часткове відкривання дверей після закінчення часу використання, датчик присутності людини в кабіні.

люди, скріншот з відео
люди, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нові туалети будуть встановлені з табло або екраном "Вільно / Зайнято", з освіжувачем повітря, вішалкою для одягу, ударостійким дзеркалом і міцним. Вбиральні будуть платними і оснащені монетоприймачами або системою оплати за допомогою банківських карт.

Нагадаємо, у Києві, на одній зі станцій метрополітену, чоловік у стані алкогольного сп'яніння справив нужду прямо на рейки.

Таким чином, повідомляється, що по чоловікові було видно, що він навряд чи стоїть на ногах. Пощастило, що він не звалився прямо на рейки, інакше, ще невідомо б чим це все закінчилося.

Невідомо, чи застосовувалися якісь санкції проти нього співробітниками правоохоронних органів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Журналіст розповів, чим закінчиться бунт проти Укрзалізниці: унісекс-туалети і спіритичні сеанси

Як повідомляє портал «Знай.иа» Туалетний папір розбрату: жінки відповіли в суді за бійку в магазині

Також «Знай.иа " писав, що П'яна леді-вамп скупалася в "шоколаді", затягнувши коханця в біотуалет-інтим з запашком