У Києві найближчим часом прогнозують різке погіршення погоди-очікується злива, гроза і пориви вітру, що відповідає жовтому рівню небезпеки.

У понеділок, 10 серпня, у другій половині дня в Києві очікується сильний дощ і гроза.

Температура повітря коливатиметься від + 20 до + 24 градусів. Вітер посилиться до 18-24 м/с.також у деяких районах Києва можливий град.

Про це повідомляє пресслужба комунальної корпорації "Київавтодор" з посиланням на Український гідрометцентр.

У відомстві зазначили, що Гідрослужба працює в посиленому режимі. На місцях можливих підтоплень чергує 72 одиниці спецтранспорту для ліквідації наслідків негоди.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Киян просять бути обережними, і під час негоди не перебувати під хиткими конструкціями.

Як повідомлялося, в Україні новий робочий тиждень принесе похолодання і дощі. 10 серпня синоптики попереджали про погіршення погодних умов у центральних, північних та західних областях.

негода, скріншот з відео
негода, скріншот з відео

Народний прогноз погоди

10 серпня вшановується пам'ять Прохора, Никанора, Тимона і Пармена дияконів. В цей час викопують цибулини тюльпанів. У давнину помітили, що сильне мерехтіння зірок на світанку віщує дощ через два-три дні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода в понеділок, 10 серпня: літо трохи зіб'ється зі свого жаркого темпу

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погода на понеділок, 10 серпня: українців накриє невеликий дощ і гроза, яким регіонам приготуватися

Також «Знай.иа " писав, що Синоптик порадувала українців прогнозом на вихідні-літо триває