На столичній Русанівці 10 серпня, прогримів вибух.

На щастя, все було під контролем, на дорозі просто знімали сцену вибуху для чергового кінофільму.

На дорозі загорівся автомобіль, пролунав вибух, машину заволокло чорним димом. Потім приспіли пожежники, що чергували неподалік, і в лічені хвилини загасили вогонь.

Зйомки сцени закінчилися під задоволені вигуки тих, хто знаходився поруч і брав участь в організації процесу зйомок.

Нагадаємо, що творці фільму» Місія нездійсненна" не планують більше знімати фільм у Києві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомляється, що восени минулого року, голлівудський актор Том Круз прибув в українську столицю. Тоді й почали ходити чутки про те, що в Києві можуть зняти кілька сцен для фільму «Місія нездійсненна», однак, цього, на превеликий жаль, не трапиться.

Про це розповів український сценарист і журналіст Артем заєць, тим самим процитувавши головного режисера 5 і 6 частини фільму Крістофера МакКуоррі.

Режисер заявив, що вони дійсно приїжджали до Києва у пошуках локації. Навіть знайшли екстраординарну локацію.

"Ви знаходите місце, яке вам дуже подобається, і після цього слід знайти поблизу інші (відповідні місця і) ресурси, щоб виправдати перенесення величезного кінопроекту в цю країну. І ми просто ... (пауза)... ми вже до того моменту знайшли дуже багато країн для нашого фільму. Але на якомусь етапі мені дійсно подобалася ідея познімати в Україні", - зазначив МакКуоррі.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Кейт Бланшетт може стати новою Ліліт в кіноадаптації Borderlands

Також портал " Знай.ua" писав Похлеще "Танців з зірками", - Наталія Могилевська гаряче запалила в компанії красенів

Також портал " Знай.ua" писав, що Лісова красуня забігла до Києва на "екскурсію", руда бестія підкорила городян- " Людей не боїться"