У Києві діти влаштували "покатушки" на самокатах на проїжджій частині дороги поруч з автомобілями.

Про це повідомили очевидці в групі "Київ Оперативний" в соціальній мережі Фейсбук..

Хлопчики років 7-9 вирішили прокататися по дорозі на вулиці Ярослава Івашкевича. Але одна дитина різко впала і ледь не потрапила під колеса проїжджаючого автомобіля.

"Нічого такого, просто діти їдуть по дорозі на самокатах, а потім один з них мало не падає під колеса авто. Може батьки не зовсім знають як розважаються їхні діти", - написав автор відеоролика.

Нагадаємо, у Львові, в Рясному-2, чоловік в стані алкогольного сп'яніння пролетів на авто по пішохідній доріжці і зачепив кількох дітей, які там в цей час грали.

"Водій в нетверезому стані промчав на швидкості в машині по тротуарній доріжці, в той час, як там гуляли діти, жінки! Промчав, зачепивши кількох дітей і наїхавши на дитячий самокат!",- повідомили очевидці.

Небайдужі мешканці зупинили горе-водія, який намагався втекти, обзивав нецензурними словами, поводився неадекватно. На місце був викликаний патруль поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі діти догралися до страшних опіків-злякалися навіть медики

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Хмельниччині діти затіяли небезпечну гру похлеще "синього кита" - петлю на шию і...

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром діти ризикують життям заради небезпечної гри-висота страшна, рятувальники безсилі