Стало відомо про те, що в Києві закрили для відвідувачів Національний художній музей України. Всьому виною обвалився портик.

Таким чином, повідомляється, що музей був змушений тимчасово припинити свою діяльність. І все відновиться, коли все буде виправлено.

Національний художній музей вимушено призупинив роботу у зв'язку з обвалом портика. Відповідні фото опублікував міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Він заявив, що ця ситуація є критичною, а також анонсував звернення до Кабінету Міністрів, в якому попросить виділити додаткове фінансування на відновлювальні роботи.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Потрібно в цілому 68 мільйонів гривень, з яких, близько 30 знадобиться вже в до кінця цього року.

Почну з ремонту портика, який руйнуєте прямо на очах, а також зі скульптурної групи «Аполлон і музи».

Варто нагадати, що у Кирилівці в Запорізькій області стався зсув ґрунту. Величезний шматок грунту сповз на літнє кафе і на пляж. Це сталося після того, як протягом декількох днів в регіоні вирували дощі і грози. Грунтові води піднялися і затопили вулиці курортних селищ на Федотовій косі, саме селище Кирилівка та інші населені пункти

Крім того, на Хмельниччині також були зафіксовані аномальні природні явища. Тут пронеслися сильні урагани. Через негоду в Шепетівці відключили подачу води в житлові будинки, вітер і дерева порвали дроти і повалили електроопори. Вітер зривав обшивку з будинків і пам'ятників, пошкодив покрівлі будинків.

Нещодавно Знай передавав, що під ударом стихії опинилися також Рівненська та Волинська області. В результаті на вулицях утворилися річки, будинки підтопило. Також вітер валив і ламав старі дерева через це постраждали припарковані автомобілі і порвалися дроти.