У Києві затримали начальницю Служби у справах дітей та сім’ї в одній з районних держадміністрацій, яка вимагала з потенційних усиновлювачів гроші за можливість взяти дитину з сиротинцю. Про це розповіли у Київській місцевій прокуратурі № 7.

Як зазначається, затримана особа, використовуючи своє службове положення, вимагала хабар у тисячу доларів за те, що не перешкоджатиме подружжю всиновити малолітню дитину. Також вона обіцяла, що за ці гроші надасть висновок щодо доцільності такого усиновлення та погодиться із відповідністю цього рішення інтересам дитини.

Жінку було впіймано «на гарячому» - під час отримання нею зазначених коштів від співробітників прокуратури. У затриманні брали участь також працівники ГУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зловмисницю затримали, запобіжний захід їй має обрати суд.

«А без хабаря молода, забезпечена сім'я не може всиновити/вдочерити дитину? Дітей в сиротинцях не вистачає?», - дивуються деякі кияни у коментарях до посту.

«Питання в іншому: в даному випадку дитина виступає як товар. І не просто дитина, а сирота. І хто така ця бл...дь, щоб вирішувати, буде ця дитина щасливою чи ні (мається на увазі, чи заплатять штуку хабара чи ні)», «Здорових так просто не віддають», «Ми на "усиновлення" три роки - без хабара вони навіть базу не показують», - зазначають українці.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що тернопільських медиків звинуватили в корупції та злиднях.

Також Знай писав, що в Києві лікар вимагав 40 тисяч з хворого за термінову операцію.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові хабарника випустили під заставу із залу суду.