Відомий український журналіст Дмитро Гордон заявив, що партія "Слуга народу" може виграти місцеві вибори завдяки нардепу Ірині Верещук.

Про це журналіст заявив в ефірі на телеканалі НАШ.

Так, Гордон впевнений, що партій "Слуги народу" може обійти чинного мера Віталія Кличка на місцевих виборах. Крім цього, Дмитро Ілліч додав, що якщо Кличко переможе на місцевих виборах, то кияни не будуть мовчати.

"У Києві вони можуть виграти завдяки Ірині Верещук. Тому що ця постать неординарна. Мені подобається вона. Ось тут може бути цікаво.

Мені не представляється можливим, якщо Кличко оберуть мером, зробивши йому "ведмежу послугу", що кияни промовчать. Це буде погано для влади. Тому влада, на мій погляд, не повинна йти на розділення цих постів", - зазначив він.

Також Дмитро Гордон назвав, на його думку, правдивий рейтинг кандидатів на пост глави Києва.

"Перше місце Кличко - 47%, друге місце Пальчевський - 14%, третє місце Верещук - 10,7%. Потім Омельченко, Попов і так далі. Верещук має хороші шанси для ривка. Пальчевський має хороші шанси для падіння. Я думаю, що у другому турі ми побачимо Кличка і Верещук станом на зараз. Тому що, як я говорив, ми можемо побачити дві фігури, які перевернуть взагалі все розуміння про вибори", - підкреслив він.

Варто зазначити, що народний депутат Ірина Верещук балотуватиметься на посаду мера Києва від партії "Слуга народу".