У зв'язку з рішенням про оптимізацію пенітенціарних установ, прийнятим в держави, будівлі багатьох в'язниць виявилися виставленими на продаж. Зокрема, придбати тепер можна багато подібних закладів, які ще недавно перебували в розпорядженні Міністерства юстиції. Це стало можливим вже з 6 серпня, додали у відомстві.

Першим на продаж виставили приміщення, в якому донедавна розміщувався Ірпінський виправний центр №132. Ув'язнених, які утримувалися в даній в'язниці, розосередили по інших колоніях, а всю належну до неї нерухомість виставили на торги.

У Мін'юсті впевнені, що такі заходи дозволять максимально оптимізувати роботу пенітенціарних установ, скоротити витрати на їх утримання і поліпшити в подібних закладах умови для ув'язнених.

У рекламному ролику, знятому Міністерством, сказано, що в'язниця знаходиться в 5 хвилинах ходьби від парку і в 10 хвилинах їзди від столичної станції метро "Академмістечко". Також неподалік знаходиться залізнична станція "Біличі".

Початок продажу в'зяниць. Ірпінський виправний центр

Ми розпочинаємо великий розпродаж в'язниць. І першим об'єктом, який ми пропонуємо придбати бізнесу, є Ірпінський виправний центр (№132) у смт Коцюбинське. ✔️ Площа будівель - 24 тис м2, які розташовані на земельній ділянці площею більше 8 га. ✔️ Відстань від Києва - всього 2,8 км. ✔️ На об'єкті наявні водопостачання, каналізаційна мережа та електропостачання. Відео на YouTube: https://youtu.be/woVdA40UMTQ Denis Malyuska Департамент з питань виконання кримінальних покарань Olena Vysotska

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
Geplaatst door Міністерство юстиції України op Donderdag 6 augustus 2020

Поки немає інформації про те, яка в'язниця виявиться на торгах наступною. Не відомо також, чи знайшлися вже потенційні покупці на будівлю в Ірпені.

Нагадаємо, замість Лук'янівського СІЗО-готель: міністр Малюська почав великий розпродаж українських в'язниць.

Як повідомляв портал Знай.uа, c Міністр Малюська пояснив, чи має право підліток змінити по батькові - "нічого спільного з дитиною".

Також Знай.uа писав, що "Завершення випадкових гастролей на позиції міністра", - Малюська розлютив українців яскравим шопінгом.