У Києві промишляє крадіжками група осіб ромської національності. Їх неодноразово затримували у зв’язку із вчиненими злочинами, але так само часто відпускають на волю. Тепер вони оселилися у Солом‘янському районі, за адресою вулиця Василя Липківського, 32, повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Мешканці Солом‘янського району, тримайтеся! На вулиці Василя Липківського, 32,

поселились особи, яких неодноразово затримували за крадіжки у Києві. Солом'янське управління поліції, приймайте естафету... Бажаємо вам плідної роботи!», - зазначають автори повідомлення, публікуючи фото зазначених осіб.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Чергові політкоректні "роми", ага», «Повернення Будулая», «У нас на Озерній теж табір живе. Тільки не треба мені розповідати, що вони роботу працюють», - коментують повідомлення кияни.

«На Урицького вони будуть швидко відпиз**ні! Нехай на вокзал шурують», «Орудують бандами. Групою нападають на одного», - додають у коментарях до посту містяни.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа, четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.