Чоловік вистрибнув з вікна лікарні і розбився на смерть. Трагедія сталася на Петра Запорожця. Чоловік вистрибнув з вікна 5-го поверху.

В результаті падіння чоловік отримав травми, несумісні з життям. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Правоохоронцям належить встановити всі обставини трагедії.

Нагадаємо, що під ранок вівторка, четвертого серпня близько 04: 00, дівчина із Запоріжжя облила себе займистою рідиною, після чого підпалила.

Перед тим, як зробити це, 24-річна Анастасія опублікувала на своїй сторінці в одній із соціальних мереж дуже дивний пост, який боляче вже схоже на передсмертну записку, ніби вона планувала це зробити давно. У ньому вона зізналася, що вічно страждає від токсичності людей, які її оточують.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Все життя її принижували, ображали, навколо одні знущання, токсичність і травми. Про це вона і написала цей пост.

Однокласниця Поліна розповіла, що Настя була до пори до часу веселою дівчиною. Її батько служив у церкві, а мати співала в хорі. Хоч, Анастасія іноді і відвідувала богослужіння, фанатичною віруючою вона не була. У неї було кілька друзів, а також романтичні стосунки.

На даний момент на місці події працюють співробітники правоохоронних органів, і з'ясовують всі обставини трагедії.

За даним фактом відкрили кримінальну справу з додатковою кваліфікацією (самогубство).

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Вибух в Бейруті показали в будинках, офісах і церквах: ударна хвиля здригнулася будівлі в радіусі до десяти кілометрів

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Києвом обвалився будинок, немічного дідуся з онуком дістали з-під завалом-трагедія на Позняках перед очима

Також портал " Знай.ua" писав, що Українцям відкрили невідомі факти захоплення банку в Києві, це не випадковість: "ми звикаємо"