У Києві бездомні тварини стають жертвами бездушного шкуродера. Про це розповіли в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що зловмисника засікли у дворі на вулиці Прилужній. Там невідомий чоловік труїв і фізично знищував тварин.

Фото " Київ Оперативний"
Фото " Київ Оперативний"

Свідками знущань стали місцеві жителі, які викликали на місце події правоохоронців. Вони розповіли поліцейським, що невідомий чоловік на автомобілі марки Skoda чорного кольору приїхав до них у двір і почав труїти і душити котів.

Після цього зловмисник повернувся в автомобіль і поїхав у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На місці події працювали представники правоохоронних органів, обставини злочину встановлюються. Поліція розшукує людину, яка підозрюється у знущаннях над тваринами.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Чоловік врятував пухнастого бідолаху - Голодний собака сидів на скелі три дні

Також портал " Знай.ua " писав, що Вірний кіт повернувся до господарів, які його підло зрадили: "сидів на порозі і плакав, як людина"

Також портал " Знай.ua " писав, що У Львові благають врятувати голодних лелек, немає сил розправити крила

Додамо, що молода дівчина із Запоріжжя, яка знущалася над бідними тваринами, розповіла про причини своїх вчинків-українці відмовляються їй співчувати.