У селі Чубинське Київської області в покинутій будівлі діти натрапили на рись. Тварина втекла з місцевого розплідника вчора, 4 серпня.

Каракал або пустельна рись, втік з розплідника для тварин в селі Чубинське.

Тварину звуть Лео. Власниця розплідника тримає його вдома, називає безпечним для людей. Нещодавно власниця разом з рідними поїхала на відпочинок до Одеси, а тварину залишила з батьками. Вранці 4 серпня ті виявили, що каракал зник.

Сім'я перервала відпочинок і повернулася, щоб знайти улюбленця.

"Ми шукали і в сусідніх будинках, і на ділянках. У ДСНС сказали, що цим не займаються, в поліцію зверталися - подзвонили на гарячу лінію, спілкувалися з Бориспільським райвідділом, - вони дали номер телефону мобільних анекдотів. Ми більше не стали дзвонити", - намагалися у розпліднику два дні шукати тварину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в столиці був помічений лось посеред вулиці. Він бігав і кидався на машини.

Повідомляється, що на вулицях столиці місцеві помітили рідкісну тварину. Сталося це у вівторок, 4 серпня.

По столиці, на вулиці Салерно-Слобідській очевидці помітили лося. Відео з твариною, яка раптом опинилася в столиці, потрапило в мережу, і було опубліковано в співтоваристві Київ Оперативний.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Під Дніпром шкуродерка згорнула шию собачці на очах у дитини-зламала психіку і заробила на термін

Також портал " Знай.ua" писав, що Вірний кіт повернувся до господарів, які його підло зрадили: "сидів на порозі і плакав, як людина"

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Дніпром юний герой допоміг собаці-полонянці з баклажкою на голові-рятували всім містом