Анастасія Лугова, жінка, яку жорстко побили й намагалися зґвалтувати у поїзді Маріуполь — Київ, розповіла про стан свого малолітнього сина Захара.

Семирічний Захар після нападу став регулярним клієнтом психолога. Дитина після того злощасного дня дістала важку психологічну травму і тепер боїться залишатися на самоті.

Про це Лугова 5 серпня написала на власній сторінці у Facebook.

Анастасія часто телефонує синові, але намагається не здійснювати відеодзвінків. Хлопчик не може звикнути до того, як тепер виглядає його матір. Та і сам син не хоче бачити маму з жахливими наслідками побоїв.

"Каже: це я винен, що не врятував тебе, що не прокинувся раніше. Ми з ним розмовляємо. Міркування і роздуми на цю тему можуть тривати довго. Він ставить питання, намагається зрозуміти. Але досі йому не зрозуміло, чому дядько бив маму і був голий", — розповідає Анастасія.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Каже, що страшилки по телевізору не страшні, а страшний йому дядько", — пише жінка.

Нагадаємо, що вночі 31 липня, в поїзді сполученням Київ — Маріуполь незнайомий чоловік побив і хотів зґвалтувати жінку. Свідком агресії став її семирічний син.

Нападником виявився тричі судимий чоловік 1975 року народження, суд арештував його на два місяці. Очікується, що нелюду оголосять підозри за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості та спробу зґвалтування.

В «Укрзалізниці» заявили, що звільнять низку осіб.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Запоріжжі діти догралися до страшних опіків - злякалися навіть медики

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Запоріжжям трагічно загинула компанія друзів - їхали на море і розбилися вщент

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові мажор на Mercedes зніс жінку на зебрі - відлетіла на узбіччя, медики примчали за холодним тілом