У Києві на вулиці Юрія Іллєнка стався інцидент. У тролейбуса на ходу відвалилася штанга, яка полетіла в лобове скло авто, яке їхало позаду.

Про це написали на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

"Їдеш такий за тролейбусом, і тут, бац – - влітає штанга прямо в лобове скло. Вітання "Київпастрансу", – йдеться в пості.

Від удару лобове скло в автомобілі повністю потріскалося. Про стан водія нічого не відомо.

Нагадаємо, що в Запоріжжі водій автобуса зупинив громадський транспорт для того, щоб сісти пообідати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Такий нестандартний випадок стався в одному з автобусом Запоріжжя, який курсує за маршрутом 59, з космічного мікрорайону на набережну.

На зупинці громадського транспорту "ТЦ Україна" водій автобуса сказав пасажирам про те, що через 5 хвилин він повинен бути на кінцевій зупинці на набережній, і якщо він не встигне прибути туди в потрібний йому час, то зупинить автобус посеред маршруту і почне обідати, а пасажири будуть змушені його почекати.

В результаті, приїхати на кінцеву йому не вдалося, і тому, н зупинив автобус на бульварі Шевченка, поруч з кафе, і сказав пасажирам: "у мене через хвилину обід. Будете чекати".

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Під Дніпром водій автобуса знепритомнів за кермом-пасажири захопили геройським вчинком

Також портал " Знай.ua" писав, що У Франківську бидло-водій викинув посвідчення інваліда у вікно: "Катай тут всяких"

Також портал " Знай.ua" писав, що Тернопіль і Луцьк повстав проти карантину, ніякої логіки: "поки" Велюрові " ресторани працюють..."