Вже з початку осені в Києві збираються запустити так зване "Соціальне таксі" - спеціальний транспорт, який буде обслуговувати людей з інвалідністю. Про це розповів в телеграм-співтоваристві «Народний ревізор».

Відзначається, що реалізовувати корисну ініціативу почнуть з вересня. Першими клієнтами пілотного проекту стануть близько 170 дітей з інвалідністю, яким необхідна постійна реабілітація. Ці діти змушені багато пересуватися по місту, однак здійснювати поїздки в громадському транспорті їм часто буває складно. Крім того, доступний транспорт не покриває всієї території столиці - є безліч місць, куди люди з інвалідністю до сих пір не можуть потрапити.

Якщо послуга буде користуватися популярністю і виявиться зручною для жителів столиці, таксі зроблять доступним для всіх людей з інвалідністю. Відзначимо, що станом на 2019 рік у столиці було більше восьми сотень людей, що потребують спеціального транспорті через інвалідність.

У Київській міській держадміністрації ще не уточнювали, за які гроші буде реалізовуватися дана ініціатива.

Нагадаємо, Спорткомплекс "Олімпійський стиль" відмовив у відвідуванні басейну незрячому спортсмену.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дирекція спорткомплексу відмовляється коментувати ситуацію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мандзій розповіла, яким буде навчання в школах з вересня: "зелені уроки" і маски на перервах

Також Знай.uа "писав, українські міста бунтують проти посилення карантину - яка ситуація в червоних зонах