У Київській області тривають пошуки рисі (каракала), яка втекла вчора, 4 серпня, вранці з розплідника в селі Чубинське.

Про те, що пошуки тварини тривають, кореспонденту УНН розповіли у розпліднику.

"Ми шукали і в сусідніх будинках, і на ділянках. У ДСНС сказали, що цим не займаються, у поліцію зверталися - подзвонили на гарячу лінію, спілкувалися з Бориспільським райвідділом, - вони дали номер телефону мобільних анекдотів. Ми більше не стали дзвонити", - повідомили у розпліднику.

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області активізувалися плазуни. Через надто теплу зиму змій цього року в регіоні значно більше, ніж зазвичай. Про це розповіли в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Зокрема, у п'ятницю, 31 липня, до дитячого реанімаційного відділення Косівської центральної районної лікарні привезли шестирічного хлопчика, мешканця села Пробійна Верховинського району. Дитину отруйна змія вкусила за ступню лівої ноги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім того, в суботу, 1 серпня, близько 20:00 в центрі Івано-Франківська, на вулиці Шевченка, люди помітили в одному з приватних дворів змію – плазун сидів на гілках дерева.

Тварину зняли з чотириметрової висоти та передали серпентологу ГС "Української екологічної природозахисної спілки "Орден саламандри". Спеціалісти з’ясували, що змія належить до неотруйного виду – це звичайний полоз, який не становить небезпеки для людей.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Києві вулицями ганяє лось та сновигає лелека

Також портал «Знай.uа» писав, що Вірний кіт повернувся до господарів, які його підло зрадили: "Сидів на порозі і плакав, як людина"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові благають врятувати голодних лелек, немає сил розправити крила