У Києві тривають пожежі, влаштовані любителями палити траву. Не зважаючи на заборону такої діяльності і сильно збільшені штрафи за навмисний підпал трав'яного настилу та кущів, кияни продовжують труїти співгромадян їдким димом і смогом. Відповідне відео було опубліковано в телеграм-співтоваристві «Х**вий Київ».

«На тлі піз**ца, який сьогодні стався в Бейруті, пожежа здається дрібною ху**їй. Але ця ху*ня тут - зовсім під боком, і є чого боятися, до речі!», - підписав своє повідомлення в соцмережах автор відеоролика.

На опублікованих кадрах – узбіччя дороги і край поля у Васильківському районі столиці, охоплені полум'ям. Вогонь вже встиг знищити частину трави, що росте на узбіччі. Враховуючи суху і спекотну погоду, яка запанувала в українській столиці в останні дні, перетворення такого займання в повномасштабну пожежу – питання тільки часу.

По іншу сторону дороги – будинки місцевих жителів, які наче й не бачать, що відбувається перед їх дворами.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

«Катався по Василькому району», - уточнює локацію на відео користувач під ніком "Oleg".

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Бейруті відбувся надпотужний вибух.

За оновленими даними, при вибуху в ліванській столиці постраждали більше чотирьох тисяч чоловік. За останніми даними, від вибуху загинули 78 людей.