Стало відомо. Йотом, як же виглядатиме метрополітен на Виноградарі. Що обіцяє міська влада.

Таким чином, повідомляє ся, що метро на Виноградарі буде з так званої «родзинкою». На даху буде газон, а також скляні панелі.

Як відомо, в українській столиці продовжують будувати дві нові станції метрополітену на Виноградар. Відкрити їх обіцяють вже в грудні 2021 року.

Незважаючи на те, що зараз в країні карантин, і є величезні проблеми з бюджетом, будівництво станцій «Містка» і «Проспект Правди» просувається за планом.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У КМДА запевняють, що проблеми не торкнуться двох станцій на Виноградар. А недавно відео з активною фазою будівництва опублікували на сторінці відомства в YouTube.

Яким буде метро на Виноградар, фото, КМДА

У підприємстві розповіли, що на даний момент будівельники займаються утепленням котловану. Також, забетонували чергову частину перекриттів внутрішніх приміщень, і в компанії вирішили трохи підняти завісу, і показати, як же будуть виглядати майбутні станції.

Яким буде метро на Виноградар, фото, КМДА

Оформлення їх, як ми вже писали, буде з якоїсь «родзинкою». На даху «Містком» планують зробити газон, а ось на «Проспекті Правди» будуть жовті та прозорі металеві панелі. Таке буде застосовано в київському метро вперше.

На Виноградар планують побудувати чотири станції від кінцевої "Сирець". Крім "Мостицькій" і "Проспекту Правди" гілку хочуть продовжити станціями "Виноградар", "Вулиця Маршала Гречко", а також електродепо.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.uа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.