Про це лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» заявив в ефірі телеканалу News One, коментуючи посилення карантину в окремих областях України.

«Уявіть, для Тернополя або будь-якого іншого міста, якщо їх закрили, то як людям жити? Якби терпіли всі одночасно, це одне. Всі повинні бути в масках, у всіх повинні бути закриті нічні клуби. А у нас нічні клуби відкриті і туди ходять чиновники. Природно, люди справедливо обурюються ... Тому правила повинні бути однакові для всіх», - сказав Андрій Пальчевський.

Підприємець вважає, що для областей, де посилюють карантинні заходи, уряд повинен виділяти фінансову допомогу громадянам для забезпечення їх потреб.

«Якщо ви вимагаєте, щоб поїзд не зупинявся в Тернополі, тоді точно так само потрібно зробити і з Києвом. Або запроваджуйте спеціальне положення і компенсуйте Тернополю та іншим «червоним зонам» те, що вони не можуть ні поїсти купити нічого, ні отримати гроші», - заявив Пальчевський.

Він вважає, що недотримання умов карантину в різних регіонах України може спровокувати опір керівників місцевих органів влади.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Буде зростати напруженість між обласними центрами і Києвом... Люди втомилися, і вони не можуть терпіти, якщо нагорі не робиться точно так само як внизу. Всі правила повинні бути рівні для всіх українців. Не важливо, в Луцьку ви, в Одесі чи в Києві», - сказав Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, що 31 липня Україну розділили на 4 зони за рівнем епідемічної небезпеки через коронавирусну хворобу COVID-19: зелену, жовту, помаранчеву і червону. До червоної, помаранчевої та жовтої зон відносяться 8 областей: Вінницька, Волинська, Житомирська, Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська, Тернопільська і Чернівецька області. У "червоній зоні" опинилися Луцьк, Тернопіль та Кіцманський район в Чернівецькій області. Помаранчевий рівень встановлений у Волинській області у Луцькому та Любешівському районах, в Івано-Франківській – у місті Івано-Франківськ та Тисменицькому районі, у Львівській – у місті Львів, Миколаївському, Перемишлянському та Пустомитівському районах, у Тернопільській – у місті Бережани та Бучацькому районі.