У Києві у дворі багатоповерхівки бродить 4-річна дівчинка, за якою взагалі не доглядають батьки. Очевидці вже неодноразово викликали поліцію і соціальну служби, але це ніяк не подіяло на маму дитини.

Про це розповіла киянка Спалек Наталія Ігорівна в спільноті Захист прав дітей в соціальній мережі фейсбук.

Так, киянка розповіла, що приблизно два тижні тому на вулицю помітила маленьку дівчинку, яка гуляла одна з самого ранку і до пізньої ночі на вулиці. З'ясувалося, що дівчинку звати Катя. Сусіди розповіли, що дитина з трьох років гуляє взагалі без нагляду. Вони запевняють, що сім'я у дитини наркомани, і у них забрали старших дітей.

Фото: Спалек Наталія


"Я на вулиці погодувала Катю, викликала поліцію, склали протокол, я прочитала, підписала. Поліція відвела дівчинку додому. Зі слів нібито співробітника соц.служби Святошенского району, на наступний ранок після виклику поліції, прибули співробітники служби і дали матері 7 днів. На наступний день дитина був помічена знову без батьків на вулиці", - розповів жінка.

Фото: Спалек Наталія


Киянка каже, що зверталася в соціальні служби, але там нічого не говорять. Вона дуже сильно хоче допомогти дитині, адже вона ходить вся брудна, в брудному одязі і брудній білизні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот

Варто відзначити, що п'ятеро дітей - ще не межа. У Рівненській області нещодавно на світ з'явився 19-й дитина в сім'ї Ковалевич. У свої 45 років жінка не хоче зупинятися на досягнутому.

Знай повідомляв, що на Франківщині горе-матір забула про п'ятьох дітей, яких у неї забрали.

Нещодавно Знай передавав, що молодий українець залишився один з трьома доньками, і тепер шукає їм маму.