«Укрзалізниця» звільнить начальника поїзда, провідника вагона, інструктора поїзних бригад, заступника начальника Маріупольського вагонного депо і старшого майстра резерву провідників вагонного депо.

Всі ці звільнення здійснюються через спроби зґвалтування і побиття жінки в поїзді Київ —Маріуполь.

«Укрзалізниця» провела додатковий інструктаж всіх провідників з недопущення такої ситуації в майбутньому. Встановлений жорсткий контроль щодо дотримання ними посадових обов'язків», — йдеться у повідомленні на сайті "Укрзалізниці".

Нагадаємо, вночі 31 липня в поїзді Маріуполь — Київ чоловік зайшов у купе до жінки, яка їхала з дитиною і став її бити. Дівчина почала кричати, від її крику прокинувся син. Чоловік спробував вдарити і дитину, проте дівчина змогла зупинити зловмисника, сказала, що виконає будь-яке його прохання.

Чоловік спробував її зґвалтувати. Дівчина пішла з чоловіком в його купе, попросивши його вийти, щоб дитина нічого не побачила. Звідти вона втекла до провідниці під приводом походу до дитини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В результаті вона сховалася в сусідньому вагоні, а чоловіка затримали і помістили під охорону.

Про ситуації постраждала розповіла у своєму Facebook та інформація швидко поширилася в соціальних мережах та ЗМІ.

Зловмиснику готують підозру за двома статтями — нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості і спробу згвалтування.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Дніпром чоловіки влаштували стрілянину по качках біля пляжу з дітьми: "На полюванні є правила?"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Франківському мотоцикліст влетів у стовп на шаленій швидкості, тіло нещасного збирали по всій дорозі

Також портал «Знай.uа» писав, що В Запоріжжі озвірілий тип розстріляв хлопця посеред вулиці - привіт, лихі 90-ті

https://www.youtube.com/watch?v=9uFNb-rUjDk