Чоловік, який жорстоко побив і намагався зґвалтувати в купе пасажирку поїзда Анастасію Лугову, просив не викликати копів і готовий був заплатити, щоб ця справа не розголошувалося.

Про це чоловік постраждалої повідомив "5 каналу".

Так, чоловік постраждалої Анастасії Лугової розповів, що тричі судимий уродженець Запоріжжя їхав “зайцем” у поїзді. При цьому провідники не хотіли викликати поліцію після інциденту, а говорили що він готовий заплатити їй. Правоохоронців викликав саме чоловік постраждалої.


“Провідники їй говорили: “Не викликай поліцію, будь ласка, він готовий заплатити”. Настя сказала, що ніяких грошей від нього не візьме. На що вони запропонували заплатити їй, назвали певну суму, щоб вона не доводила цю справу до суду, т. я. їх звільнять з роботи“, — розповів Володимир Захаренко, чоловік постраждалої.

Нагадаємо, інцидент стався в поїзді “Маріуполь-Київ”. Анастасія сіла в поїзд у Запоріжжі, де гостювала у родичів.

На даний момент зловмисник затриманий. Йому обрано запобіжний захід у вигляді двох місяців у СІЗО, без права внесення застави.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що в Арізоні поїзд зійшов з рейок і загорівся прямо на мосту.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе київського поїзда.

Також "Знай.uа" писав, що з-за посилення карантинних заходів "Укрзалізниця" заборонить зупинятися поїздів в деяких населених пунктах.