У Києві скаржаться на жахливі умови в Лікарні швидкої медичної допомоги. Через це пацієнтам доводиться купувати ліки, а також терпіти бруд.

Про це розповіла користувач Facebook Ксенія Петренко.

Так, мешканка столиці обурена, що в Лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Братиславській, жахливі умови. Пацієнтам самим доводиться купувати ліки.

Фото: Ксенія Петренко


Також дівчина розповіла, що в лікарні антисанітарія і бруд у коридорах. А також рушники з дивними плямами на балконах, при цьому в лікарні неприємний запах.

"Лікарі нахабно вимагають оплати за "роботу"!!!! Всі препарати також купує пацієнт. Однак, умови перебування залишаються просто жахливими. А ще фото не передає всю палітру ароматів... "Європа", мабуть, ще далеко", - написала Ксенія, закликавши владу Києва звернути увагу на ситуацію.

Фото: Ксенія Петренко


У коментарях до публікації дівчина додала, що відвідувала в лікарні свою подругу, і вчора купила антибіотик, який входить в списки держзакупівель. Також в мережі розповідають, що в клініці можна спостерігати бездомних.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скріншоти

Нагадаємо, що маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку.

Як повідомляв портал "Знай.иа"двох львів'ян відкачують в реанімації повзучих тварюк.

Також, "Знай.иа" писав, що у Франківську почнуть пересаджувати органи.