У поїзді напрямком «Маріуполь-Київ» чоловік спробував силою опанувати попутницею, яка їхала в купе з дитиною. Про це повідомили в телеграм-каналі «Київ Сейчас», публікуючи відео з розповіддю потерпілої.

Дівчина на камеру розповіла, що її звуть Анастасія Лугова, і вона стала жертвою нападу невідомого зловмисника.

«Сьогодні вночі я зі своїм сином їхала із Запоріжжя до Києва. До нас в купе зайшов незнайомий чоловік, і я прокинулася від того, що він мене б'є. Це були сильні удари по голові, далі була спроба згвалтування, але мені з дитиною вдалося втекти », - повідомила вона, відзначаючи, що нападник їй абсолютно не знайомий.

На щастя, їй вдалося вирватися і втекти від злочинця. Його затримали і передали правоохоронцям.

«Злочинець затриманий - о 7:00 ранку його затримала поліція. Зараз я перебуваю в черепно-лицьовому відділенні, у мене перелом щелепи», - додала потерпіла. Судячи з синців і саден на обличчі дівчини, нападник бив її з неабиякою силою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У поліції поки ніяк не коментують цей інцидент.

Нагадаємо, дружина розчленувала бездиханне тіло репера Versus Battle Енді Картрайта в Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", слуга народу Стрихарский напав на жінку в ресторані і був зафіксований камерами спостереження.

Знай.uа писав про випадок під Хмельницьким, де озвірілий родич розправився із закоханою парою.