У Києві в черговий раз підпалили автомобілі, припарковані на вулиці за адресою Макаренка, 7 у Дніпровському районі столиці. Про це повідомили у прес-службі ДСНС столиці.

Зазначається, що повідомлення про пожежу поступоло рятувальникам вночі, близько 4:15, у п'ятницю, 31 липня.

«По прибуттю пожежники встановили, що біля проїжджої частини дороги, в припаркованих автомобілях марки «Toyota Land Cruiser» і «BMW X6», виникла пожежа», - відзначають в ДСНС, додаючи, що надзвичайна подія на цей раз обійшлося без жертв і постраждалих. Розміри збитків оцінюються.

На те, чтобюы погасити полум'я, у пожежників пішло близько півгодини, але, незважаючи на тонни вилитої піни з вогнегасників, обидва автомобілі згоріли повністю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

«Пінна вечірка в провулку Макаренко. Мабуть, господарі "Крузака" і "БМВ Х6" комусь них**у насолили. Спостерігав за ді-джеями пожежними», - коментує цю подію в телеграм-каналі «Х**вий Київ» користувач під ніком "бойовий ховрах".

«Могли і не приїжджати, згоріли повністю», «Приїхали зробити фото», - іронізують у коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше Чернівці заполонив чорний дим, рятувальники летять, як сто чортів - що відбувається

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Запоріжжі загорівся готель з десятками туристів - дим, паніка, люди вибігали в одних капцях і рятувалися власними силами.

«Знай.uа» писав, що Чоловік допоміг трьом пасажирам вибратися з палаючого авто, драматичне відео страшного надзвичайної події.