Правоохоронці викрили групу осіб, які організували постачання на територію держави контрабандним шляхом з Російської Федерації, Турецької Республіки та країн Європи незареєстрованих лікарських засобів серцево-судинної та онкологічної групи, як повідомляє прокуратура Києва.

Фото: прокуратура Києва

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 212 КК України, проведено обшуки, у ході яких вилучено понад 2,5 тисячі упаковок вищевказаних фармацевтичних препаратів на суму близько 3 млн грн. Вказані препарати не мали підтверджуючих документів щодо їх походження чи придбання та зберігалися в неналежних умовах з порушенням температурного режиму.

Згідно з матеріалами слідства, одержані лікарські засоби зловмисники збували через інтернет-магазини, не відображаючи при цьому фінансові операції у бухгалтерському обліку та звітності, тобто ухиляючись у такий спосіб від сплати податків.

Слідчі дії тривають. Вживаються заходи щодо визначення розміру завданих державі збитків для надання належної правової оцінки діянням вказаної групи осіб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Харкові онкохворим впарювали "вітаміни" замість ліків - цинічна схема приголомшила Україну

Також портал «Знай.uа» писав, що Тернополяни відправлять військовим ліки для душі - скоро поїдуть на Донбас

Також портал «Знай.uа» писав, що Комаровський описав близьке майбутнє людства — перенесуть інфаркти та інсульти і залишаться з інвалідністю

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw