Відомий громадський діяч Андрій Пальчевський давав інтерв'ю для "Politeka Online", у якому розповів, що думає про українську владу.

Фрагментом інтерв'ю він поділився на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Які чотири роки? За чотири роки вони знищать країну. Ми вже розуміли, що він не з цієї системи, але ми помилилися. Це політики-імпотенти. Країна на продаж вже стоїть тридцять років",- заявив Пальческий.

З його слів, він вже почав ходити з охороною, тому що наступають серйозні часи". І як висловився Пальчевський: "У нас го**яна влада".

Пальчевського стали активно підтримувати українці в коментарях:

"ПРЕЗИДЕНТ був би СУПЕРОВИЙ!РЕЙТИНГ РАДУЄ", " Бережіть себе!!! Нашій країні потрібні зміни, більше так жити не можна...", "Пальчевський розхвалював Білецького,цікаво,він теж в його партії ? Дуже хотілося ,щоб Пальчевський став мером Києва ,сподіваємося не зрадить столицю і покаже клас у посібнику для народу", " Серйозні часи настали, крім бандитизму, нічого взагалі не видно.., потрібно змінювати владу,або ВОНА (( поміняє)) Нас НАРОД", " Вся надія на Андрія і його команду, вони компетентні люди, їм під силу вирішувати питання, які давно тягнуть нас на дно", " Андрій будьте обережні,адже багатьом чинушкам не подобається те,що у Вас високі рейтинги і те,що Ви розказуєте правду. Тримаю кулачки за Вас".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Верещук провальні рейтинги, Офіс президента мав би робити ставку на Пальчевського - політолог

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пальчевський: "Обіцяю киянам інфраструктурні зміни і боротьбу з бідністю"

Також «Знай.ua» писав, що Пальчевський: Був Зеленський в курсі того, хто і навіщо вчинив теракт в Луцьку?